2019-04-27
好似好耐冇食过burger啦🤔 依家系朗豪坊行行下街 肚饿见到就谂住去试下😚~.软壳蟹牛油果牛肉汉堡 $108两样都系我至爱 所以一见到呢个就决定嗌😍一嚟到都见到几足料👅 个软壳蟹劲大嚿 而且食落唔会剩系得炸粉 牛肉都几juicy 原来依两样野match埋都几夹😚 本身我仲担心会太热气 但有牛油果🥑系入边中和返啲油脂 感觉好似冇咁邪恶~.+$66 配是日精选奶昔🥤& 酸青瓜 & 薯条🍟Ocean love: 香草雪糕🍦& 岩盐 & 燕麦忌廉本身系餐牌已经见到啲奶昔好吸引😍 见到有set就梗系加啦~ 果然无失望 真系好呃like🧡 个配搭都几特别 本身以为燕麦忌廉可能会好清淡 但饮落都好creamy仲感觉比起普通忌廉healthy😚 岩晒我依d钟意饮肥仔野 🍟 我地加多佐$18 要黑松露~ 啲薯条炸得几香口几好食 不过略嫌唔够黑松露味 好彩有茄汁搭救👅.墨西哥芝士夹饼 - 软皮 $48/1pc/$88/2pcs另有得简脆皮,仲有六款配料可以简:手撕鸡,香草菇菌,烧烤手撕豚肉,脆鱼柳,煎牛柳条,软壳蟹。手撕鸡:都比较似鸡柳条,但食落都几嫩口,可见份量都几充足,而且佢有两只酱去配搭,一边系牛
软壳蟹牛油果牛肉汉堡 $108
+$66 配是日精选奶昔🥤& 酸青瓜 & 薯条🍟
Ocean love: 香草雪糕🍦& 岩盐 & 燕麦忌廉
墨西哥芝士夹饼 - 软皮 $48/1pc/$88/2pcs
手撕鸡:都比较似鸡柳条,但食落都几嫩口,可见份量都几充足,而且佢有两只酱去配搭,一边系牛油果🥑(比较fresh) 另一边系酸忌廉(小朋友口味)都几match😚 口感都好丰富~ 一次可以试晒两个口味都几特别
煎牛柳条:果然系食肉兽😂 两个嘅感觉都太同小异 煎出嚟都几香又唔会话好un 而且佢仲有啲沙律菜搭配 感觉会比较健康 大概食依个都系钟意食口感 一口咬落去爆出黎既感觉😚 而且依款仲有两个sauces 又唔系成日地方可以食到 我觉得几值得试🙈
72% 冰镇朱古力蛋糕新地 $68
好耐无食brownie 就嗌黎试下😍 估唔到佢个出场系咁震撼🙈 食落去果然都无失望 好香浓既朱古力味 配搭埋个雪糕食真系好幸福👅 作为一个晚餐既总结果然要有甜品😆
总结,餐厅唔算好大采用佐户外既形式,但我觉得装演都几俾心机,特别系卡位😍 而我地就坐佐bar台,如果咁岩有人表演就系真正既vip位😂 而食物嘅摆盘都几比心思,质素都相当唔错👍🏻 个烤芝士粟米片都好似几吸引 大家可以试下😚