2021-12-13 644 浏览
做完野经过医下个肚先。$39 汉堡包餐性价比都好高,咁我叫左红豆冰就加几蚊鸡啦😉超多芝麻既包,仲要好有心咁煎过个包,有少少脆边😋我拣左墨西哥酱,少少微辣,但味道系特别既。因为一般汉堡包都系茄汁,洋葱,芝士等等配菜。但哩度我无另加配菜,只有一块汉堡+墨西哥酱👍🏻我觉得味道唔错。至于块肉应该系手打果只,但未至于好juicy,但又未去到好干果只。算唔错,一定好过m记😂下次再食会加芝士可能会香d😁i will be back红荳冰就无乜惊喜,红豆唔够沙,但系大粒既。个奶就比较水,唔岩我口味,我都饮唔晒😙筲箕湾系列:⭐️⭐️⭐️⭐️味口福 (筲箕湾)筲箕湾南康街17号天悦筲箕湾广场地下低层1楼2号舖#饮饮食食 #食好西 #周围玩 #周围食 #介绍返 #筲箕湾美食 #汉堡包 #红豆冰 #味口福 #天悦筲箕湾广场
做完野经过医下个肚先。
$39 汉堡包餐性价比都好高,咁我叫左红豆冰就加几蚊鸡啦😉

超多芝麻既包,仲要好有心咁煎过个包,有少少脆边😋

下次再食会加芝士可能会香d😁i will be back

筲箕湾系列:⭐️⭐️⭐️⭐️

味口福 (筲箕湾)
筲箕湾南康街17号天悦筲箕湾广场地下低层1楼2号舖

汉堡包餐