2019-05-30 215 浏览
最近成日屋企人成日都带我食好野今次黎到间好浪漫既海边西餐厅,吹坐海风真系好chillPork Belly 薯仔沙律🥗 冷盘得薯仔很香既芝麻沙津酱,Pork Belly,上层下层都系好香脆,而中间就系软软的肥瘦肉,外脆内软🥰🥰🥰再点埋小小辣酱,这个值得点来吃🤤Mushroom Risotto热辣辣煮起闻到好香,入面有唔同嘅菌类,加埋佢嘅芝士汁真系非常之香Chicken Salt Fries佢哋嘅酱汁我定我一食就停唔到口系佢哋地道风味嘅酱料有少少辣辣地你仲粗炸薯条配埋咁好味嘅酱汁食到停唔到口Eggplant Tart酥皮茄子薄饼表层有一啲沙律菜同松子,茄子嘅上面有好多芝士同蕃茄酱而茄子同酥皮中间仲有少少肉碎,咬下去很松脆Nachos栗米片整成,有沙律酱同埋芝士酱,上面仲有猪肉丝、酸辣青椒、沙律他他,好有墨西哥菜既风味

Pork Belly
薯仔沙律🥗 冷盘得薯仔很香既芝麻沙津酱,

佢哋嘅酱汁我定我一食就停唔到口
系佢哋地道风味嘅酱料有少少辣辣地