今日尼到屯门极隐世既cafe,位于村屋入边,环境上非常chill,外观上又适合打卡,是日同友人吹水叹左成个下午😋,坐系室外,秋风阵阵,一个字:叹!仲有呢到有两只狗店长,劲乖,任摸都唔嬲🤣🤣,又系宠物friendly 既餐厅,岩晒钟意狗既朋友去🤤又食又摸!必食carrot cake (45$)呢到既carrot cake睇得又打得,不过同友人分享所以佢切开左,😩打卡失败,现附上餐厅原图😋😋Bagel with ham & cheese(42$)友人话都几好食,bagel质感烟韧,我就觉得佢硬左少少,可能个口味唔同啦我钟意食软d ge野😏Tak’s breakfast (88$)虽然都系一般既野,但佢味道上绝对唔马虎既,all-day breakfast 系要偶然食下既~芫茜猪肉烧卖($唔记得左)🤣(有老细万岁)味道上唔差既,但无咩芫茜味,🤔当普通猪肉烧卖食得啦。不过真系得两张枱,一张室内、一张室外,惊假日去到要等好耐姐,我今日平日下午去,真心好舒服,过左一个靓午~😎😎

必食carrot cake (45$)

Bagel with ham & cheese(42$)

Tak’s breakfast (88$)

芫茜猪肉烧卖($唔记得左)🤣(有老细万岁)
味道上唔差既,但无咩芫茜味,🤔当普通猪肉烧卖食得啦。

Tam’s breakfast
Carrot  cake