2022-09-17失望嘅一餐😔同女朋友去咗德福食间台湾嘢🇹🇼小王牛肉面🫅🏻我十年前都成日食🤗小王高峰期有十几间分店🤣执净得返两间🥹食完今次我终于明白点解🥳我哋点了,半筋半肉汤面(养生牛骨汤),63蚊碗,仲送埋杯珍珠奶茶,牛肉面份量都几多,仲好贴心送多两条菜,但汤底好淡饮唔到有牛味,之前食汤底会浓好多,牛肉同面都正常,唔会话好难食,不过就大退步,杯珍珠奶茶,味道正常,但只杯真有裂纹,有裂纹都照俾个客用,咁夸张😱🧋盐酥一口鸡,25蚊碟,炸得几香脆,不过真系太过咸了,调味重手咗🥲牛腱牛肚丝冷面,68蚊碟,夏天食啱哂凉凉地,青瓜丝,蛋几,红萝卜丝拌面食,口感几爽脆,牛肚都几弹牙,算唔错了,庆幸有叫到碟正常🙏🏻整体环境一般,坐得好逼,只杯有裂纹,不过老细念旧,唔舍得断舍离☹️服务态度差到爆,全香港澳牛第一,小王一定排第二服务差,想了解吓杯嘢饮几时到,店员完全敷衍,得啦!转个头就有啦(店员回覆),精彩对答😜食物质素大退步,希望小王有日可以东山再起,不过要改善吓个服务态度先,依个价位嘅台湾餐厅真系好多选择😭😭#小王牛肉面#盐酥一口鸡#牛腱牛肚丝冷面
2022-09-17

失望嘅一餐😔