放工男朋友带左我黎依间位于Megabox 10楼既日本餐厅~餐厅装潢几特别,门口摆放左一架列车,可以拎黎打卡寿司,军舰,刺身既选择相当多,而家系特价时段仲有半价优惠,每一客都有2件,真系超抵呢!!饮品既选择亦有不少,酒精或无酒精既饮品都有,迎合唔同既食客限时优惠加1蚊仲有一个牛肉锅,虽然份量唔算大,但加1蚊就有!而且味道都相当不错,牛肉仲算嫩滑章鱼小丸子好好味,同系街边食既味道相差不多!入面都几足料架,章鱼够晒弹牙以下3道分别系海胆,香葱吞拿鱼碎及三文鱼籽军舰。每一件军舰都好足料海胆好新鲜,味道鲜甜,口感顺滑。三文鱼籽粒粒都会爆汁另外我地嗌左2杯无酒精饮品,分别系白桃乳酸梳打同梅子青柠梳打2杯饮品都好好饮好开胃,白桃乳酸梳打就甜甜地,梅子青柠梳打就酸酸地~由于太肚饿同好抵食既关系,所以我地嗌左12道寿司整体上每一件寿司都系好好味,食材非常新鲜,而我地嗌既几款不同火炙寿司亦好好味重点介绍火炙左口鱼边,有丰富既油脂感吞拿鱼寿司好新鲜,入口鲜甜味十足,口感嫩滑刺身方面我地分别叫左三文鱼腩,带子,剑鱼腩同油甘鱼刺身真系完全体验到食物新鲜既重要呀!!连酱油/Wasabi都唔洗点都已经好好味!而且

饮品既选择亦有不少,酒精或无酒精既饮品都有,迎合唔同既食客

海胆好新鲜,味道鲜甜,口感顺滑。三文鱼籽粒粒都会爆汁

由于太肚饿同好抵食既关系,所以我地嗌左12道寿司

重点介绍火炙左口鱼边,有丰富既油脂感

吞拿鱼寿司好新鲜,入口鲜甜味十足,口感嫩滑

刺身方面我地分别叫左三文鱼腩,带子,剑鱼腩同油甘鱼
刺身真系完全体验到食物新鲜既重要呀!!
连酱油/Wasabi都唔洗点都已经好好味!而且每一件刺身都有一定既厚度,唔会好薄,食落口感非常满足。
当中我最钟意既系油甘鱼刺身同带子。带子每粒都好饱满,非常鲜甜!而油甘鱼刺身就好爽嫩,本身既鱼油同鱼香味好足够!

食得非常开心既一餐~因为有半价关系所以可以唔洗就住叫!
2个人食到劲饱埋单都只系6百蚊咋,真系超抵食!放题价钱但食到中上级既日本餐厅质素