几年前系东京食过美登利几好食, 一直冇系香港食过, 晚上7点几见到居然冇人排队, 就即刻入去啦! (后尾明白点解会冇人....)今次既经验令我唔会再帮衬!首先用QR CODE点餐, 叫左个打卡好靓既多彩海鲜丼 $248 有10种 小丼饭 (劲靓)同埋望月师傅特盛寿司 $248因为叫哩个餐可以叫同款饮品买一送一, 平均$38一杯所以叫左两杯巨峰提子梳打, 味道都唔错点完餐后来想加两件池鱼, 就再加单等野食黎果阵就听到疑似经理既人企系我地枱附近好大声责骂另一个员工, 详细讲佢地平时几个人点样做得唔好。哩度都算系日本黎既餐厅..价钱又有返咁上下, 系唔系应该入房先骂呢? 同埋系好大声后来黎左两个餐, 味道都唔错~ 不过食完哂都未见两件池鱼黎于是我就同一位女职员讲仲差两件未到我见佢走去包寿司果个open area 问包寿司果3位职员, 之后其中一位(企系最入)都系穿住白袍既男职员极度大声话: 上左啦!!!一早就上左啦!!!我好记得架!!乜乜号台佢个声量大到好多枱都听到,个语气掘到好似茶记澳牛d fd咁然后个女职员比佢吓到, 居然走黎问我: 你系咪肯定未上?我知佢受惊过度, 但咁样问客人系唔系想
今次既经验令我唔会再帮衬!

首先用QR CODE点餐,
同埋望月师傅特盛寿司 $248
因为叫哩个餐可以叫同款饮品买一送一, 平均$38一杯
所以叫左两杯巨峰提子梳打, 味道都唔错

点完餐后来想加两件池鱼, 就再加单

后来黎左两个餐, 味道都唔错~ 不过食完哂都未见两件池鱼黎

于是我就同一位女职员讲仲差两件未到

佢个声量大到好多枱都听到,个语气掘到好似茶记澳牛d fd咁

然后个女职员比佢吓到, 居然走黎问我: 你系咪肯定未上?

我知佢受惊过度, 但咁样问客人系唔系想暗示我地食左但专登呃你两件寿司? 只可以讲间餐厅似系完全冇train过职员!

后尾佢check原本果两件系送左去另一张枱, 后尾就补返比我地

真系冇哂心情, 带住系日本分店食过既心情入黎享受咁既服务态度!

走果阵一句拜拜/下次再黎果D日式餐厅基本话语就冇

就算比而家再好食D都唔想买难受..
送错左枱既池鱼寿司
前菜