2022-06-20 61 浏览
今日天气麻麻地,收工劲大雨,完全无意欲想出去食饭。我又懒得煮,决定周围睇下有咩外卖既好选择。最近日日都出街食火锅、放题、烧肉,搞到个人腻腻地,就想食啲健康简单既食物,经过比我见到chotto maki。主打寿司卷物既餐厅,我叫左几款外卖。我叫左Crunch和spice me up。分别喺三文鱼、蔬菜、露笋、天妇罗脆片、玉子、wasabi mayo酱和黑芝麻酱。另一款喺鳗鱼、带子、青瓜、海带、苹果jelly、辣既mayo酱。卖相太吸引啦!打开盒,颜色丰富又好靓,调味相当恰到好处,唔会太淡口无味,又会愈食愈滋味!材料相当新鲜,而且即叫即制!最钟意crunch,酱汁好香甜,入口脆脆地又丰富三文鱼香味。寿司味道层次好丰富,可以迟啲再黎食。
今日天气麻麻地,收工劲大雨,完全无意欲想出去食饭。我又懒得煮,决定周围睇下有咩外卖既好选择。最近日日都出街食火锅放题、烧肉,搞到个人腻腻地,就想食啲健康简单既食物,经过比我见到chotto maki。主打寿司卷物既餐厅,我叫左几款外卖。我叫左Crunch和spice me up。分别喺三文鱼、蔬菜、露笋、天妇罗脆片、玉子、wasabi mayo酱和黑芝麻酱。另一款喺鳗鱼、带子、青瓜、海带、苹果jelly、辣既mayo酱。卖相太吸引啦!打开盒,颜色丰富又好靓,调味相当恰到好处,唔会太淡口无味,又会愈食愈滋味!材料相当新鲜,而且即叫即制!最钟意crunch,酱汁好香甜,入口脆脆地又丰富三文鱼香味。寿司味道层次好丰富,可以迟啲再黎食。