2023-10-20 7 浏览
秋天凉浸浸坐底饮返杯热茶先,餐厅环境空间宽敞,特别卡位望街景坐得舒服,先叫左几款寿司,火炙左口鱼寿司好大条,烧过既油脂感更重,入口即融既感觉好幸福啊,加埋少少烧汁甜甜地!火炙三文鱼有洋葱碎同沙律酱,入口creamy,烧过口感更丰富,朋友仔中意食熟既就叫左鳗鱼寿司,大大件好香鳗鱼汁,又甜又好食,铁板炒杂菜,有杂菌椰菜洋葱等,加咗黑白芝麻筒木鱼调味,绝对系健康之选,其次盐烧三文鱼头,除咗可以满足我朋友钟意食骨嘅习惯,另外仲有三文鱼肉等我都可以试吓盐烧三文鱼嘅味道,第一次食咸咸地原来都颇惹味,加柠檬汁就更开胃,另外我最推荐系清汤牛肉乌冬,肥牛份量极多,清汤好似真系日本饮既汤底咁,又有好多我中意食既昆布,乌冬厨师用左扁乌冬,更容易吸到个汤底精华一啖食,非常好味呀!☺️☺️秋天凉浸浸坐底饮返杯热茶先,餐厅环境空间宽敞,特别卡位望街景坐得舒服,先叫左几款寿司,火炙左口鱼寿司好大条,烧过既油脂感更重,入口即融既感觉好幸福啊,加埋少少烧汁甜甜地!火炙三文鱼有洋葱碎同沙律酱,入口creamy,烧过口感更丰富,朋友仔中意食熟既就叫左鳗鱼寿司,大大件好香鳗鱼汁,又甜又好食,铁板炒杂菜,有杂菌椰菜洋葱等,加咗黑白芝麻筒木鱼调味,绝对系健康之选,其次盐烧三文鱼头,除咗可以满足我朋友钟意食骨嘅习惯,另外仲有三文鱼肉等我都可以试吓盐烧三文鱼嘅味道,第一次食咸咸地原来都颇惹味,加柠檬汁就更开胃,另外我最推荐系清汤牛肉乌冬,肥牛份量极多,清汤好似真系日本饮既汤底咁,又有好多我中意食既昆布,乌冬厨师用左扁乌冬,更容易吸到个汤底精华一啖食,非常好味呀!☺️☺️
  • 清汤牛肉乌冬
  • 火炙左口鱼寿司