2023-12-27 156 浏览
寿司郎而家越开越多 分散咗人流 曾经嘅长龙都逐渐消失 下午茶见有啲肚饿 就嚟食个茶碗蒸饮下茶 顺便试下新餐单新登场 - 甘味温红薯 $17作为香港人加上成日睇日剧 冬天要食蕃薯呢样嘢好似系本能反应咁 香甜嘅蕃薯配上忌廉 有焗过嘅香味 食完寿司再食暖笠笠嘅甜品 真系好舒服☀️当然比起喺街买条煨蕃薯食 佢嘅性价比就普通啦 不过我觉得都值得一嗌新登场 - 牛肉舞茸时雨煮海苔包 $12时雨煮简单嚟讲就系用到生姜 酱油 酒嘅一种料理手法 系常见嘅家常料理 呢个海苔包用到和牛入馔 牛味好浓郁 相比下舞茸味就唔系好出 12蚊性价比ok 我食完忍唔住追加多一嚿😂极上鳗鱼 $22鳗鱼系我嚟亲都例牌会嗌嘅 今次嚟餐厅唔算多人 所以食到颇为新鲜整起嘅 炙烧得够而且食落仲系微暖 好开心要纪录低🥹讲开又讲 经常见到有人讨论究竟点解食自助/回转寿司都要加一服务费呢 我自己都未参透到 有时俾钱𠮶下都会觉得费解🤣 另外就系希望寿司郎可以勤力啲返货 成日储完印花都换唔到礼物呀!🥹性价比:🌕🌕🌕🌑🌑味道:🌕🌕🌕🌕🌑服务:🌑🌑🌑🌑🌑 (自助)卖相:🌕🌕🌕🌑🌑环境:🌕🌕🌕🌑🌑结论: 饭堂 冇乜特别会继续去⛺寿司郎📍黄大仙龙翔道

新登场 - 甘味温红薯 $17
新登场 - 甘味温红薯 $17
新登场 - 牛肉舞茸时雨煮海苔包 $12
新登场 - 牛肉舞茸时雨煮海苔包
极上鳗鱼 $22
极上鳗鱼

性价比:🌕🌕🌕🌑🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
服务:🌑🌑🌑🌑🌑 (自助)
卖相:🌕🌕🌕🌑🌑

🧲
#寿司郎 #スシロー
#黄大仙 #黄大仙美食 #黄大仙餐厅 #黄大仙食乜好
#wongtaisinfood #hksushi
#hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #hongkongfoods #hongkongfoodguide #hkfoodie #hkfoodies #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodporn
2023-12-26