2020-03-01 342 浏览
寿司郎都唔够佢好食▾#Serena食食食讲下姐😂每一次谂住去佐敦食嘢就谂起寿司郎,但系其实佐敦嘅逸东酒店入面地库开咗一个food court 好一阵子㗎啦!其中呢一间【混乱Steak】我都食过几次,最推荐嘅系C. 西冷牛扒!可能有人话牛楼啖啖肉实好食啲啦,呢度唔系咁讲,信我西冷系最好食嘅!每次嚟食我都一定要拣400g,配洋葱油,如果唔钟意嘅话葱油都好唔错!但系损友我就唔推介啦,因为佢系用类似捞捞嘅𠮶一种李锦记蒜蓉,太重味有少少ruin左块扒...可能其实因为我好钟意食捞捞,所以食算又会觉得好似食紧捞捞牛扒咁。一个女仔嘅份量,咁样叫快扒就够叫套餐会食唔落😳其实真系好大块唔系讲笑!虽然系铁板上但唔会过熟,入面系三成,出面有啲焦香,加上面𠮶几块脆脆蒜片,别有一番风味!唔好睇佢个卖相麻麻地,绝对唔会输蚀比扒房。平平哋食个扒仲要喺酒店度食,真系物超所值,而且呢度装修得好靓好多位都系打卡位!🔸 混乱 STEAK📍佐敦弥敦道逸东酒店LG楼5号舖▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸🔱S指数🔱(满分为5)美味度:👅👅👅👅打卡度:📸📸📸装洁度:✨✨✨✨回头度:😍😍店员态度:✅✅✅------
寿司郎都唔够佢好食

#Serena食食食

🔸 混乱 STEAK
📍佐敦弥敦道逸东酒店LG楼5号舖
▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸▸
🔱S指数🔱(满分为5)
美味度:👅👅👅👅
打卡度:📸📸📸