2023-12-11 38 浏览
最近收工同朋友去左megabox呢边食野,听闻呢间日式餐厅食野抵食,仲有火车主题正呀😍一于试下先🌟寿喜烧牛肉锅 $98汤底好浓郁,用料丰富,配料包括金菇、菜、豆腐等,配搭埋牛肉同乌冬✨天气冻冻地食呢个寿喜烧锅好舒服呀,而且份量我觉得岩岩好,岩哂我地想过下口瘾🤣我地系三文鱼控黎嫁,见到寿司餐好抵食,忍唔住叫左黎试下🤤🌟三文鱼大满足 $88分别有厚切三文鱼、三文鱼腩、黑松露三文鱼、火炙三文鱼同芝士三文鱼寿司✨一个套餐有哂唔同制法既三文鱼寿司,仲要配搭得好夹,提升整体味道同口感,寿司够哂新鲜,正呀!😋🌟特盛大满足 $128分别有三文鱼、油甘鱼、剑鱼腩、帆立贝,黑松露赤虾,赤身、珍宝蟹棒天妇罗寿司✨我地都冇食过咁大条既蟹棒天妇罗,好重蟹味,炸得脆身👍🏻其他寿司🍣都非常新鲜,我自己钟意赤虾好香黑松露味,配搭虾原来咁夹既🤩🌟三文鱼亲子丼 $98套餐配上沙律,日式蒸蛋及三文鱼头面豉汤✨蒸蛋好滑好重蛋味,面豉汤好香好浓郁😆饭上面铺满哂新鲜既三文鱼刺身,仲配埋大大粒既鱼籽😱🌟海胆花之恋 & 花之恋 $58, $34花之恋又系我每次食寿司都要叫既款式,厚身既三文鱼刺身加上沙律酱同蟹籽👍🏻另外海胆花之恋更加

🌟寿喜烧牛肉锅 $98
寿喜烧牛肉锅

我地系三文鱼控黎嫁,见到寿司餐好抵食,忍唔住叫左黎试下🤤
三文鱼大满足 ,特盛大满足

🌟三文鱼大满足 $88

🌟特盛大满足 $128

🌟三文鱼亲子丼 $98
三文鱼亲子丼

🌟海胆花之恋 & 花之恋 $58, $34
花之恋又系我每次食寿司都要叫既款式,厚身既三文鱼刺身加上沙律酱同蟹籽👍🏻另外海胆花之恋更加系未食过既配搭,好味😍
海胆花之恋,花之恋

呢到职员好nice呀,有问必答👍🏻下次要叫埋屋企人黎食野先得,小朋友一定好钟意火车🚄主

📍隼
九龙湾宏照道38号企业广场5期MegaBox 9楼25号舖