久遗既牛大人又要食了, 真系一间我会不断想去食边炉难得而家开返堂食, 紧系拣返最爱既牛大人, 不过尖沙咀店就第一次去, 店内相当大, 好快订到位同入座添今次门口贴满左Anson Lo 我未入前已经谂紧会唔会有得拣OOHA水饮呢(不过不得不赞既系, 佢个厕所系劲大劲干净, 同埋难得既香添!!!!!!!!!)好快安排到位啦, 不过入面人生人海, 好好彩比左张台我地系野饮则边, 算系几方便, 其实远处入黎偷望到, 真系有anson lo既水饮hhhahaa一坐低我就拣返一向食开既餐啦!! 极上和牛吃到饱 $298  食足120分钟 其实店员好好唔会点吹你既..但当然唔好咁过份尊重返特别之处你叫呢个和牛餐系可以食埋平果2款牛既(精选嫩牛、美国🇺🇸特级安格斯跟澳极上和牛) 我钟意试多d款所以一定系拣呢个加上价钱唔贵仲任饮任食今次都系食返凤梨鸡汤, 因为唔中意辣, 但凤梨甜得黎好正, 仲好好饮 (入面真系有只鸡系度架)小小提议: 我个人食法会一开始拎埋D菜加落去, 会仲清甜同入味添其实已经好肚饿, 因为当日我7:30PM 先食饭, 食肉兽既我已经忍唔住啦紧系点返和牛食先. 今次真系牛全部都系牛安格
久遗既牛大人又要食了, 真系一间我会不断想去食边炉

一坐低我就拣返一向食开既餐啦!!

紧系点返和牛食先. 今次真系牛全部都系牛
安格斯牛小排✨✨✨✨✨
和牛M5牛肩卷✨✨✨✨✨
安格斯牛小排✨✨✨✨✨
必吃3宝, 无一幸免
和牛
雪花好好, 入口即溶, 我只系放左入汤10秒 岩岩好 (如果觉得太生,15秒都已经足够)
M5和牛
食左好多肉之后就紧系要饮野, 牛大人一向出名多款式既
但千古唔到佢今次竟然新加埋近期最流行既OOHA 水 (有4只味拣添)
迷之声: 仲有Anson LO 添
咁我就拎左荔枝同柚子味, 话哂系0糖0脂0卡既水
饮多D都无所谓啦, 不过我第一次试, 真系不错, 有味但饮完唔肥, 真系岩哂我呢D 为食妹
OOHA水

但系今次实在太饿一开始叫左太多肉, 所以出去拎唔到太多丸同其他野食, 不过都有拎菜, 菜保持一向水准都系劲新鲜
最爱既生菜同娃娃菜都FILL好快!
唔知系咪疫惀太耐无黎, 今次我发现有台湾直送既鲈鱼片!!!!!!!!!! 份量1只得2块, 所以忍唔住叫了5份!
真系太好味,无骨,够滑,够鲜,一个字: 正呀!
台湾鲈鱼
打边炉又点可以小一个面呀, 几饿都要食埋佢先似系打边炉既, 因为汤底太正既关系,无计了
牛大人必食既王子面都系最爱之一, 早排无出, 而家又出返啦!!!
细细个好好味, 建议唔洗太淋, 一流呀!
王子面

尾声紧系食返个甜品, 因为甜品系第2个胃黎架嘛
小有边炉系有movenpick同哈根大师都有, 因为台湾野丫嘛, 仙草冻就唔小得啦
食完咁觎食杯甜品, 咩野锯哂lu 我就点左蜜瓜味, 唔知点解张相唔见左, 为有下次补返, 但都想讲既系, 再拣都系会拣呢只味!
ICE CREAM

最后小感: 300几蚊已经可以食到好饱, 佢d款系可以食3次都唔会食得哂, 最欣赏系佢不断会增加新款食物,野饮
期待下次再食, 因为夏天打边炉绝对系香港人之选呀!
2022-06-07
M5和牛