餐厅: Greenhouse
资讯:

2024-08-18 932 浏览
铜锣湾揸车要揾地方泊车食饭,所以拣左time square,本来谂住食寿司,突然好想食龙虾就过左黎greenhouse. 夏天出面热辣辣,香芒龙虾沙律简直系消暑低卡之选😍 龙虾啖啖肉好爽,唔驶剥壳,佢已经剥好哂,连钳位都只要轻轻一拉就所有肉都拆哂出黎食,好正 。 今次芒果就酸左少少,不过整体都ok,唔想食淀粉质就岩哂 。朋友叫左个龙虾牛扒,一样咁好食,个龙虾烧过仲香啲,不过烧完就有少少缩细咗,但个牛扒都唔差㖞,又juicy又唔会over cook,唔干唔鞋又有肉汁,烧得都几香,系真系几好食 。不过埋单个下有啲惊讶啲员工竟然唔识个Gaia membership system ,同我讲无折只可以储分,跟住我要指俾佢睇我个membership app入面有写埋几多折佢先问其他同事 。其他整体都无咩问题,环境都唔差,好阔落,可能过左繁忙时间,无之前啲人讲到啲态度咁恶劣丫 。

2024-08-12