2021-08-23 303 浏览
已经唔知几多年冇食过MosBurger啦 ~今次撞啱试到新嘅夏日期间限定🌿🍴盛夏特级和牛汉堡 HKD34见到POSTER 个样咁吸引 谂都冇谂就嗌咗😆汉堡最顶个层夹咗炸洋葱 虽然炸洋葱唔系啱啱炸起有啲逊色 但保持到外脆内软 不过我都系觉得生洋葱好食啲🙊(不过应该几唔match呢个包😂)块汉堡扒声称用咗和牛um...冇咩肉汁不过食落去比普通汉堡扒扎实 重点之一就系有块鲜菠萝!平时食burger 都好少见会夹鲜菠萝 多数都系用罐头菠萝片 鲜菠萝嘅优势就系唔会有浸过糖水𠮶只死甜 反而有少少酸味 可能因为系汉堡扒下面 食落更加juicy ✨成个包即刻生色不少👏🏻💬作为夏日限定 今次呢个配撘确实有惊喜 值得一试啊~跟餐仲嗌左炸鸡块 新鲜热辣炸起超级juicy 🤤🚩MOS BURGER (全线有售)
盛夏特级和牛汉堡

🍴盛夏特级和牛汉堡 HKD34

🚩MOS BURGER (全线有售)
午餐
盛夏特级和牛汉堡