2021-06-30
成日去D2 place 都见到呢间越南菜排紧队,今日出开荔枝角,决定探个究竟😎炎炎夏日,去到都要排几枱,终于到我地喇,点知,被安排到餐厅最里面的座位,系。。无冷气的🙈🙈 应该系坏了吧。。当下真系有一刻冲动想走,不过当自己系越南啦🤣餐牌有不同的粉面套餐,仲有小食套餐。另外都有单点menu. 点了个火车头河粉,有生熟牛肉,牛丸和九坑腩。汤底普普通,欠缺牛骨味。牛肉肉质都唔差,最深刻系个河粉,够滑😋之后点了越南春卷,卖相一般。咬落真系。。得个硬字🙈🙈 可以不点👎🏻食泰越菜我必试的米纸卷,点了越式香茅猪肉大虾米纸卷。卖相不错喔😃 米纸卷我注重的是块米纸,好怕餐厅浸过龙令到块纸好韧,咬不开🤦🏻♀️ 好彩呢度合格的,而且好足料大大旧。将平时伴碟的酸萝卜都卷在一起,味道又不错耶🤤 米纸卷有惊喜👍🏻整体而言,只能讲系抵食~两个粉餐,两个小食埋单$250有找。但质素就真系麻麻了。。
餐牌有不同的粉面套餐,仲有小食套餐。另外都有单点menu.
牛肉肉质都唔差,最深刻系个河粉,够滑😋
整体而言,只能讲系抵食~
两个粉餐,两个小食埋单$250有找。
但质素就真系麻麻了。。