·Shari Shari Kakigori House氷屋🧊🍧夏日热辣辣食冰消暑好方法😍😍👍🏽🧡🧡🧡🧡🧡~~~~~~~~·1️⃣宇治金时味($90)*宇治金时味嘅绿茶味🍵好香茶味,又唔会话有甜味,顶头有啲红豆蓉,同几粒白玉,白玉妩媚嘅要配埋红豆蓉食,食到冰既中间入边仲有红豆蓉,令到啲冰食落有甜味,红豆配绿茶真系绝配😋😋👏🏽👏🏽👍🏽👍🏽👍🏽*另外会有炼奶配埋,如果觉得唔够味道或者想甜啲香啲嘅,都可以加啲炼奶落冰度食,都唔错嘅味道😋😋🤤🤤🤤(score: 4/5)·2️⃣蕨饼($48)*蕨饼黄豆粉略嫌唔够多,食落都烟韧既,但都略嫌未够烟韧,一碟有六旧左右,另外有黑糖浆配点,配埋黑糖浆识落都唔错👍🏽👍🏽😋😋😋(score: 4/5)•·其他:*店舖建议20秒内完成打卡,小编过咗20秒,白玉系个顶到都好快跌咗落嚟😂😂*假期时段预要排队,等大概半个钟左右嘅时间,仲有好多唔同味道嘅口味可以选择,但小编就认为价钱偏贵,小编未必会再花$100加要排队咁食冰,性价比偏低🤭🥲🙈··-评分👑卖相:✨✨✨✨✨味道:👅👅👅👅价钱:💰💰💰💰💰推介:⭐️⭐️⭐(5分满分)~~~~~~~~~~
Shari Shari Kakigori House
氷屋🧊🍧
夏日热辣辣
食冰消暑好方法😍😍👍🏽
🧡🧡🧡🧡🧡
~~~~~~~~
1️⃣宇治金时味($90)
(score: 4/5)
2️⃣蕨饼($48)
(score: 4/5)

其他:
评分👑
卖相:✨✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅
价钱:💰💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐
(5分满分)
~~~~~~~~~~
蕨饼
蕨饼