2022-07-31
最近旅游局有个优惠就系指定既星期四 12点有指定嘅参与餐厅零售店等特价优惠!我抢到Kiki既套餐优惠😝原价$148 以家优惠价只系$37🤩有两间分店可以选择中环同K11,我哋就去咗K11 musea, 多款套餐都系$148,套餐有一个小食,一个主菜一杯嘢饮一个选择左黄金蟹肉拌面 ,职员细心讲解餐盘上嘅嘢,一个蟹油,一个黄金蟹肉酱,同埋一个醋将蟹油同埋蟹肉酱放入拌面可以试味先之后再加啲醋,拌匀食落去真系有蟹肉嘅香味,仲会有少少蟹肉,本身有啲担心会唔会好油腻,不过食落又唔会有呢个问题😆前菜拣咗一个皮蛋豆腐,酱汁比较咸,不过豆腐好滑皮蛋加埋都好好食😋另一个就系鲍鱼花胶汤面🍜,汤底清清地,仲有啲花胶,比较啱想食清淡啲嘅人,小食就拣咗一个薯仔干,好爽口,有啲微辣几开胃嘢饮就再加钱一杯就系黑糖珍珠奶茶🧋,第一啖饮落去,黑糖真系好甜呢一杯🥲由于太过甜所以都饮咗半杯已经冇再饮😂另一杯奶盖茶,奶盖就要另外再加几蚊,茶嘅味道有啲似伯爵茶,奶盖香滑甜甜咸咸,我觉得几好饮,荼底比较清淡👍🏻
12点有指定嘅参与餐厅零售店等特价优惠!
一个选择左黄金蟹肉拌面 ,职员细心讲解餐盘上嘅嘢,
一个蟹油,一个黄金蟹肉酱,同埋一个醋
将蟹油同埋蟹肉酱放入拌面可以试味先之后再加啲醋,拌匀
😆