2023-08-09
虽然好多人同我一样啱啱去咗一两转日本,但始终唔够喉!我今天到访了荃湾一间夏祭主题既日式火锅「牛阵」与友人品尝这顿丰富晚餐有得又有得玩❗餐厅员工殷勤有礼,入座时已经定好套餐并提供QR code点餐,而且追加食材上菜迅速!餐厅座位宽阔,装修仿似在日本餐厅用餐般,而自助吧摆放火锅配料及熟食非常整洁!⭐️90分钟夏日蕃茄寿喜烧套餐 - 日本产黑毛和牛放题🍅 夏日蕃茄寿喜烧锅呢个期间限定既汤底以蕃茄配以口感清爽既夏野菜如莲藕冬瓜再加上寿喜烧而成,食落甘甜加小小酸既蕃茄味,鲜香味浓配任何食材都非常匹配。🥩肉食今次呢个套餐首先送上日本产黑毛和牛,仲有北海道四元豚以及欧洲产牛舌,以上肉类除咗无限追加外,仲有来自澳洲产特上长期谷饲牛及严选牛肉等等俾你㨂,每样肉类都非常爆汁特别喺和牛入口有熔化感同油香四溢!🥟海鲜配料及小食仲有仲有其他海鲜配料包括带子,青口,凤尾虾,生蚝,虾滑,仿蟹棒,鱿鱼仔及墨鱼等。熟食方面有日本小食日式章鱼烧和黑糖麻糬等等。🥤饮品及雪糕饮品方面包括咗自家制冷泡茶以及罐装汽水特饮如清热柠檬饮等任君选择。而甜品方面,我们选了最喜爱既Häagen-Dazs雪糕任食既,仲有四种口味俾你任食包括朱
⭐️90分钟夏日蕃茄寿喜烧套餐 - 日本产黑毛和牛放题
🍅 夏日蕃茄寿喜烧锅
🥩肉食
🥟海鲜配料及小食
仲有仲有其他海鲜配料包括带子,青口,凤尾
🥤饮品及雪糕
饮品方面包括咗自家制冷泡茶以及罐装汽水特饮如清热柠檬饮等任君选择。而甜品方面,我们选了最喜爱既Häagen-Dazs雪糕任食既,仲有四种口味俾你任食包括朱古力同咖啡味等完美结束精彩一餐!
记住唔好就咁走咗去,食满额仲有夏祭限定拉绳小游戏,奖品除咗零食仲有现金卷俾你下次再食过!