2021-08-18 745 浏览
今次同屋企人黎到牛阵食火锅放题😋😋佢地而家搞紧夏日祭典活动,入场前玩个夏祭小游戏仲有机会赢得奖品添🎁🎁而家又未飞得日本住,黎呢度感受下夏祭气氛都唔错~~-🐮日本产特选黑毛和牛放题套餐 (90mins) $429✨我地叫左呢个黑毛和牛放题套餐,汤底就拣左日式甜豉油➕蕃茄汤底~两款汤底味道浓郁,唔错🤤🤤个餐除左可以任食「特选黑毛和牛🐮」、「冲绳豚肉🐷」、「牛舌👅」外,仲会附送一个「豪华海鲜盛合🦪」,好丰富!!黑毛和牛卖相好靓!食落肉质软腍,仲入口即溶😍😍牛舌就好有咬口,豚肉口感嫩滑好新鲜~~而「豪华海鲜盛合」就真系好豪华!里面有齐鲍鱼、大虾、帆立贝同蚝,样样都好鲜甜😋😋除左肉类可以任食,自助区仲有好多款丸类、蔬菜可以任夹~~另外仲有提供几款夏祭限定小食,倒如日式炸鸡、爆谷、烤香肠、粟米等,味道都唔错❤️❤️而家惠顾满$279或以上放题,即可享日本直送怀旧「波子汽水」放题,啱哂钟意饮波子汽水既朋友🤩🤩最后梗系要食埋Häagen-Dazs雪糕做甜品啦!仲有几款口味可以拣,好正👍🏻👍🏻-🌟P.S. 同小朋友一齐到场并order呢个套餐,仲会有夏日狂欢水枪🔫送添!今次真系又食又拎🤣🤣
今次同屋企人黎到牛阵食火锅放题😋😋
而家又未飞得日本住,黎呢度感受下夏祭气氛都唔错~~
🐮日本产特选黑毛和牛放题套餐 (90mins) $429✨

黑毛和牛卖相好靓!食落肉质软腍,仲入口即溶😍😍

牛舌就好有咬口,豚肉口感嫩滑好新鲜~~

除左肉类可以任食,自助区仲有好多款丸类、蔬菜可以任夹~~