2020-10-11
外区人也爱上的抵食鸡鹅自取优惠~~~Keyboard前几日坏了 所以收工马上去咗深水埗电脑城度买keyboard 以防随时公司要wfh 买完keyboard之后 系深水埗迷咗路 误打误撞之间见到呢一间烧鹅店有好多人排队~~~行过去睇一睇 原来佢哋做紧外卖自取优惠半只鹅加十蚊就有半只凤中凤鸡 难怪有咁多人排队啦😄~~~反正都一场嚟到 平时比较少去深水埗 所以就决定买返个鸡鹅set返屋企加𩠌 返到屋企之后一打开个盒睇一睇 哇 半只鹅同鸡估唔到份量有咁多 我地屋企4个人 结果食咗两日先食得晒 真系好抵食 师奶妈咪表示好满意😆😆叫我下次路过记得再买😛~~~味道方面也完全无令人失望 鸡肉嫩滑 皮又唔会太肥 鸡有鸡味 无咩挑剔~~~而鹅更系有surprise 鹅质地好滑溜 鹅味亦好浓郁 系少有嘅高质鹅肉 重点系份量真系好多 呢个价钱竟然有咁嘅质素 确系出乎意料 可惜深水埗离屋企比较远 如果唔系一定会成日买黎加𩠌~~~推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥棋子烧鹅 (深水埗)深水埗长沙湾道233-239号惠康大厦地舖
推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
棋子烧鹅 (深水埗)
深水埗长沙湾道233-239号惠康大厦地舖