2018-06-23 436 浏览
夜妈妈无野食?真系唔洗怕!老兰后面条街一定帮到你!😭😭😭😭不过又真系贵左少少,无法啦,好饿,要入去啦!你咪以为贵一定有位,sorry, 好多人都食得起,都小等左10分钟左右先有得食。个设计都几chill既,加上四围都系外国人,搞到我好似去左外国咁。我见有素汉堡立即叫,朋友又讲到个奶昔唔,唔得。。。贵都加个餐啦唉,有薯条同奶昔。都等左一段时间,起码15分钟先有得食!店员亦好有善咁同我地介绍边个包打边个包!好饿啦,唔理咁多一啖摆落口😭😭😭天呀,咩咁似肉,咁似牛架?!我大安旨意食,因为我知道系素汉堡!愈来愈唔对路,咩咁腥?仲要块肉有血水!!!!之后我朋友出声先:"喂我好似食错包,我食紧素果个!"顶!原来我果个真系牛肉汉煲😭😭😭😭😭点解个店员要介绍错😭😭😭😭😭搞到我食错包?!换返之后一路食啦,我同的我朋友一边食都一边叫,好咸,好咸,好咸,好咸!!!!!!!!!搞咩呀?!!!个酱咩事,咸到"口拿"架wo!系味外国人先食到咁重味呢?再配上个奶昔,简直令个包系仲咸左100000倍。我果杯系咖啡奶昔,我本人就觉得似就咁一杯咖啡,唔似奶昔啦我朋友果杯叫麦提莎奶昔,都系啦,佢话饮到有麦提莎味,我就饮唔到啦
夜妈妈无野食?真系唔洗怕!老兰后面条街一定帮到你!

😭😭😭😭不过又真系贵左少少,无法啦,好饿,要入去啦!

都等左一段时间,起码15分钟先有得食!
店员亦好有善咁同我地介绍边个包打边个包!

之后我朋友出声先:"喂我好似食错包,我食紧素果个!"

系味外国人先食到咁重味呢?

咖啡奶昔

我朋友果杯叫麦提莎奶昔,都系啦,佢话饮到有麦提莎味,我就饮唔到啦。。。可能个包真系太太太咸

朋友个芝士薯条,开头一两条好过瘾,但系冻左之后。。。简直系灾难!!!!!!!
冻左一pat pat
好腻,卖相亦唔好😭!