2021-09-05
识拣一定拣豆腐topping 完美变做满满protein bowl🤩做完gym食最岩 有埋carbs and veggies 又可以拣低脂sauce~大路嘅三文鱼🍣吞拿鱼 八爪鱼🐙食素嘅菇菇🍄都有一路食见好多人买takeaway👀推荐自选bowl 一样价钱大碗啲🙊劲大头虾 食完先知本身想食果间系隔离街🤣呢度就细间啲 枱好高唔太好坐🙈🌟Build your own bowl ($88)(三文鱼🍣Topping: 豆腐、蟹子、鸡蛋丝🍳Base: half-half嘅寿司饭+沙律🍚🥗)明显高过妈咪果碗🤣豆腐多到唔洗钱咁 剩系食𩠌都好饱😛鱼生都新鲜 女仔可能少饭都够🤣山葵乳酪酱食落似普通Mayo🧐Poh-keh ($88)(吞拿鱼🐟Topping: 蟹子 洋葱 海带芽 Base: half-half)妈咪贪方便唔自选,拣左预先配搭好嘅~偷食左好多海带芽几弹牙😝鲣鱼昆布酱油加饭岩我口味啲😚整体无build your own bowl咁澎湃🤣