2022-01-14 1386 浏览
肉肉指数:❤️❤️❤️❤️前排朋友生日 因为佢中意食肉😝小编就同佢黎左呢间牛排听闻好出闻名嘅餐厅😍不过我地最后被呢个限定嘅肉类拼盘吸引左 就无锯扒啦🤪但并无失望喔🤣-牛鸡猪羊肉类拼盘🥩牛肉🐂我地叫左5成熟❣️所以见到外面仲系有啲血淋淋嘅🩸但食落口 好容易咬 并唔会痴牙😬而且有盐同香草系上面 提升左牛肉嘅鲜味 正🥰猪肉🐖如果中意食肥猪肉嘅你地 一定好中意呢味😆事关真系每一旧都好厚厚嘅肥膏😏虽然烹煮嘅汁同猪肉十分之入味👅但建议唔好食太多啦🤰🏻羊肉🐑小编特别中意呢一盘嘅羊肉🥰羊嘅膻味恰到好处 唔会话太膻令到食唔落💁🏻‍♀️反而适当嘅膻 突显出羊嘅鲜味🧚🏻‍♀️而且肥瘦均匀 唔会食得多就觉太腻 好食呀🤩鸡肉🐓相对其他肉类 呢一盘鸡就略为逊色啦😉如果鸡肉再细滑啲就更好了👀但食过以上几味浓味啲嘅 再食呢一款较为淡味都唔错😙整体上💭小编认为食物质素几好⭕️中间有埋沙律菜🥗摆盘都好靓🤗环境都好宽阔✔️职员仲会为我地点上生日蜡烛添🕯️好贴心💕不过因为当时系限定嘅 宜家唔太清楚仲有无 大家可以试下其他菜式 相信味道同样有保证😘

肉肉指数:❤️❤️❤️❤️

-牛鸡猪羊肉类拼盘🥩