2023-04-06 27 浏览
一间好有气氛嘅外国风餐厅,野食嘅味道亦非常美味。厨师精选沙律系巴马火腿蟹子沙律配黑醋。味道清爽开胃,加上蟹子令人有爽口嘅感觉。鱼虾蟹多士味道浓郁,有啲似他他酱,少少creamy 带啲虾鲜味,成旧食落仲系好脆口。Seasonal starter系蚌肉,少少爽口嘅质感,味道鲜而唔腥,几吸引蒜香虾球炒意粉外表睇落就好吸引。蒜香味好浓。加上黑椒粉嘅香味更加刺激味蕾,食落非常惹味,而且配有六只好弹牙嘅大虾,好抵食。烟三文鱼佐63度温泉蛋意粉值得分享下,佢嘅味道会比较温柔,意粉配上温泉蛋令口感更加滑溜, 但又唔会抢走本身白汁嘅味道。而且配上三文鱼,味道同口感都多左层次,所以同样推介。Pimm's cup味道酸酸甜甜而且感觉好fresh ,入面仲有好多唔同嘅水果,好易入口个个都啱饮。
一间好有气氛嘅外国风餐厅,野食嘅味道亦非常美味。