2022-05-29 1204 浏览
全个新城市广场不论一 二 三期都多左餐厅进驻而且外卖又有 堂食又有 手调饮品都有今次依间位置系新城市一期 系Uniqlo扶手电梯落去 转右一路直行 见到有围封既板上面都有指示 白色简单门面 一眼望哂有个大冰柜系中间 左边就系一排雪柜啦 但今日系食完晚饭消化下周围行而发现到 当时8点9 但店舖闩9点 所以熟食基本上系无得试 因为厨房已经收左炉 所以得返如图下面既冷食 而佢地有分外卖盒size 大 中 细 而每款小食价钱牌都清晰写住 唔使逐款问鹌鹑蛋( S size) $50咁第一次试同埋鹌鹑蛋食太多都系唔好 所以拣左细盒 佢地好贴心 因为怕汁会泻出黎 所以再有块胶膜系面先冚盖 !返到去一开 原来唔止有鹌鹑蛋仲有厚身切粒既冬菇同蒜头 不得了细盒既份量其实都唔算少 起码有廿粒 个汁几好味清清地好似昆布汤咁 啲蛋同配料完全入哂味 好食新鲜辣泡菜 (S size)$30泡菜有分3款 有泡菜 新鲜辣泡菜 萝卜泡菜我就钟意有少少辣味既泡菜 所以拣左中间个款一打开个盒系装满哂 仲闻到好香辣味食左啖啲泡菜好爽 仲食到粒粒辣椒用黎陪饭或者面食真系好开胃 唔错💛想试热食就唔好迟过8点半啦 再望多次餐牌有蛋卷
全个新城市广场不论一 二 三期都多左餐厅进驻

我就钟意有少少辣味既泡菜 所以拣左中间个款
一打开个盒系装满哂 仲闻到好香辣味
食左啖啲泡菜好爽 仲食到粒粒辣椒
用黎陪饭或者面食真系好开胃 唔错

💛想试热食就唔好迟过8点半啦 再望多次餐牌有蛋卷真系好吸引 下次要早啲试
2022-05-26
外卖自取