餐厅: 品穀
资讯:

作为开心果爱好者💚见到出咗新嘢当然马上直击|ૂ•ᴗ•⸝⸝)开心果雪山 Pistachio Matterhorn🗻个名好靓超有意境$26定位对于开心果产品嚟讲都偏低第一轮出炉12:30发现有唔少人捕住一出炉即抢一拎上手拍俾大家睇拍到怀疑人生!•́‸ก完全做唔出爆馅效果…不断转角度同focus都影唔到大家可以留意下包嘅portion系90%开心果可能只有10%建议个包可以整薄啲反而加多啲馅..味道方面个包唔同平时开心果面包布丁竟然用咗芝士包嚟夹开心果酱🧀见到有啲comment话芝士味中和返但作为pistachio lover觉得芝士味太出了( ´◔ ‸◔`)单评开心果酱嘅话绝对冇问题而且都铺劲多开心果碎喺面头品谷除咗呢个开心果雪山仲出咗开心果Madeleine同开心果Tartlet不过惊再度失望所以试咗嘅朋友仔话我知啦˃̣̣̥᷄⌓˂̣̣̥᷅
作为开心果爱好者💚
见到出咗新嘢当然马上直击|ૂ•ᴗ•⸝⸝)

开心果雪山 Pistachio Matterhorn🗻
个名好靓超有意境
$26定位对于开心果产品嚟讲都偏低
第一轮出炉12:30
发现有唔少人捕住一出炉即抢
一拎上手拍俾大家睇
拍到怀疑人生!•́‸ก
完全做唔出爆馅效果…
不断转角度同focus都影唔到
大家可以留意下
包嘅portion系90%
开心果可能只有10%
建议个包可以整薄啲
反而加多啲馅..
开心果雪山
味道方面个包唔同平时开心果面包布丁