餐厅: 麥記美食
资讯:

佢一直睇佢铺面都以为唔系几好食,但系朋友一直强烈推荐,今日终于去咗食,见到好多人排队,心谂:究竟系因为平所以多人排队,定系因为好食所以咁多人排队呢?答案系真系几好食,呢个价钱做到呢个质素,实在系惊喜!好多人都买外卖拎走,但呢度都有啲位好似大排档咁坐系街边食,没有冷气的,不过都值得一食!我哋叫咗小笼包,锅贴,生煎包,酸辣汤,基本上所有都超好食,外脆内软,馅料多,酸辣汤味道浓郁,超好食!不过小笼包皮好容易烂,比较难食到啲汤汁。红油抄手好食,不过唔系上海口味,系四川麻辣口味。

答案系真系几好食,呢个价钱做到呢个质素,实在系惊喜!

不过小笼包皮好容易烂,比较难食到啲汤汁。

红油抄手好食,不过唔系上海口味,系四川麻辣口味。