2021-03-26 801 浏览
一心想要星期五食得开心d,所以试下去海港中心果间Kim’s spoon 买份韩国餐外卖填饱肚子。 呢间餐厅成日都有好多系附近返工嘅人去食,成日都排长龙,所以今日为可以快d有得食,而且见用open rice 外卖自取可以有8折优惠,所以就试下外卖自取啦。好可惜,第一次外卖自取就中伏啦!我叫左份泡菜猪肉饭外卖自取,一打开个盖,虽然真系好香泡菜味,外表就咁睇都好似厄得下人,但系,当你望真d,成碗饭都只得两三块猪肉片!!!全碗饭猪肉片同泡菜嘅比例10:90!!! 系10:90啊!!!外卖真系好中伏啰!!好揾笨!! 8折完个价钱,系湾仔某茶记可以食到份饱到顶胃嘅烧春鸡套餐啦!所以奉劝大家如果想外卖自取,就要衡量好风险啦!
2021-03-26
外卖自取