2023-08-25 687 浏览
用外送app叫外卖,一共叫左两个餐。一个下面呢个$88《大酱牛肉粉丝锅》跟个白饭,加$3冻饮。个盒就咁用返长方形胶盒,份量偏小,个汤底系平时食即食面既味精粉,超级失望边值$88????味道都ok,唔会煮到过晒龙,瓜菜都新鲜,但就咁用味精汤真系接受唔到,同埋食完唔饱。另外叫左个下午茶餐,《泡菜黑豚饭》$63,加$3配冻饮。呢个猪好似叉烧,几好味,又唔会太硬,岩岩好,好味过个大酱汤好多倍,泡菜就唔辣又唔酸偏淡味。两个餐都配柚子蜜,系冻饮,但系如果另外先用热水沟开个柚子蜜调配下,先再落外卖杯会好好多,而家就咁冻水完全沈底唔溶,杯饮品仲要唔满,好求其。外卖app有优惠先帮衬,除返开每个餐四十几蚊,叫做ok,如果正价就完全唔推荐,我唔会考虑佢,可能堂食会好啲。
用外送app叫外卖,一共叫左两个餐。

同埋食完唔饱。
大酱牛肉粉丝锅