2020-08-24
试完yoho 另一间日本野,今次就再试间贵少少依家御膳系列都有六折,但外卖只包汤,无前菜甜品个d官网已经有哂餐牌同价钱,所以都系睇岩就打去落单,系最省时间,都要等十分钟因为系甘有人排队买~~两个人叫左个寿司御膳再加个鱼生饭豉油wasabi 同姜都系比齐两set..虽然甘系省到功夫,一早整定哂。。但同时都好浪费胶。。。因为依d 细细件真系唔会点用得番面豉汤两碗,一碗就无乜料,另一碗就好多料,都系睇下笔个下你好唔好彩啦杂锦鱼生饭~~摆得好靓仔,每件鱼生都睇得出好新鲜,每样都好食只虾系最正,弹牙又有鲜味,虾头d 膏都好正鱼生都系中上水平,甘样都系一百蚊,真系好过纯既一人set,但系鱼生饭d 饭系好少,薄薄一层舖满个底,依层就真系小家左d再试埋特上寿司,其实种类有一半都系重覆,但多左卷物,卷物都系好食~~~海胆就相对逊色左少少,个鲜味唔算特别出我拎完大约七点三到,落单就开始有几个人排队所以最好都系打电话落定单啦
依家御膳系列都有六折,但外卖只包汤,无前菜甜品个d
因为系甘有人排队买~~两个人叫左个寿司御膳再加个鱼生饭
只虾系最正,弹牙又有鲜味,虾头d 膏都好正
海胆就相对逊色左少少,个鲜味唔算特别出
我拎完大约七点三到,落单就开始有几个人排队
所以最好都系打电话落定单啦