2024-04-11
今晚外卖加𩠌😌放工顺路去咗一间我地最爱海南鸡泰国菜😚食过番寻味呀简直系!!而且佢地pack得好细心好用心,无试过倒泻㗎👍🏼👍🏼👍🏼招牌海南鸡 $194/一只有鸡髀仔,只鸡都好肥美!就算系鸡胸位都系好嫩㗎😍入面系好juicy!而且啲皮都算黄,好吸晴👍🏼最正系佢个酱,一定要点呀!!有啲蒜味又酸酸甜甜地,配鸡食,一流❤️❤️黄咖里牛腩 $110好正个咖里,送饭啱哂🤭好浓好香,够哂味道👍🏼牛腩份量唔算好多,每人都有3旧嘅!有其他配菜,感觉食得都多样化健康!!香辣猪肉碎烩饭(荷包蛋) $100里个饭好好食!一开头担心好辣,结果又唔会呙👍🏼佢个肉碎炒得好香,送饭又系一流🥺个荷包蛋系流心㗎,返到屋企开就爆咗黄,落咗饭😆唯一美中不足系佢转咗纸盒装,啲饭黐住哂好难but,而且佢pack得好实,要好小心食,如果唔系好易跌!!
招牌海南鸡 $194/一只
黄咖里牛腩 $110