餐厅: 牛奶冰室 (柯士甸道)
资讯:

2024-03-01 332 浏览
又系赶住去做嘢嘅关系,所以同朋友经过啲地方叫外卖就算数,简单经过见到牛奶冰室就直接响𠮶度叫外卖,等嘅时间都唔算太耐,可以接受嘅。第一个饭个名实在太长,其实个人觉得个名改得有啲实在太夸张,去到尾都系叉烧煎蛋饭。全名叫做蒜香蜜汁叉烧煎半焗流心双蛋饭,成个饭其实都几好食,蛋亦都真系做到留心嘅,虽然其实都系太阳蛋咁上下,叉烧亦都唔错,蜜汁味都几浓,我谂唯一唔满意就系佢个名实在太无谓地咁长。上海嫩鸡米线,朋友话食落都唔错嘅,只不过唔会有啲乜嘢惊喜,我净系想话个名简简单单咪几好啰。仲有一个就系惹味中式牛柳,配埋白饭,呢个中式牛柳都系用蜜桃唔用菠萝,所以味道会偏甜多个酸味,不过配落牛柳到其实都可以接受,份量亦都唔错,个名亦都唔会太浮夸。

2024-02-16
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
用餐时段