2023-03-28 35 浏览
牛油鹅肝牛肉石头锅饭 热辣辣嘅石锅饭,保温能力一流,食到尾啲饭都仲系出紧烟,好厉害,石碗真系好热,职员也温馨提示,让我觉得很贴心。牛肉粒烟韧有咬口,牛味香浓。仲有原片香煎鹅肝,鹅肝在口腔内入口即溶,香味持颊留香。A5 宫崎和牛他他配洋葱及特制酸汁 半生熟嘅牛他他,脂肪比例如雪花般,加埋秘制酸汁蛋黄及仙洋葱,可去除牛他他油腻感,咀嚼时牛他他不断回弹,不需用任何力气使在口腔中瞬间即逝。常满卷 满满配料的饭卷,个卖相做得非常精致,有满满嘅鱼生喺面头,多到满泻嘅三文鱼籽,饭卷中仲有 牛油果及蟹柳作馅料,咀嚼嘅时候有唔同嘅层次感, 最重要系鱼生好鲜甜,鱼籽带有咸香,好好味唷。温泉蛋蟹肉胡麻豆腐少律 好大份沙律好抵食,食沙律最紧要啲菜够新鲜,翠绿脆口, 另外有白豆腐/蟹肉及温泉蛋作配料,够晒丰富, 配胡麻酱汁,成件事好日式风格完全冇得输。烧鸡翼(盐烧) 鸡翼系人见人爱嘅食物,盐烧方法简单 调味,已经吃得我津津有味,欣赏餐厅烧得一啲都唔干,外皮香脆,内里依然带有肉汁。鸳鸯翠肉瓜 用咗两种唔同嘅酱汁烹调,个人较喜欢芝士口味,翠玉瓜好甜好多汁,咀嚼嘅时候有爆汁效果。免治鸡肉串 到居酒屋一定会叫的菜色,能

牛肉粒烟韧有咬口,牛味香浓。

仲有原片香煎鹅肝,鹅肝在口腔内入口即溶,香味持颊留香。

免治鸡肉串 到居酒屋一定会叫的菜色,能吃得出鸡肉 软硬比例恰到好,再加上美味的月见汁,焦脆的外层混合金黄色的蛋黄,一口咬下去,香味满溢。

餐厅个格局好得意,店前是外卖区,有一盒盒嘅现成寿司/日式料理提供购团购,晚上八点后有88折。

在内是充满日式风格,非常有情调嘅日式餐厅,外卖/堂食两兼顾。