2022-06-08 18 浏览
其实好耐之前已经食过千之味,今次去观塘拎身分证,就顺便买埋外卖寿司返屋企,疫情煮饭都煮到唔知可以煮乜,今日就唔煮啦!买仔女最钟意嘅寿司返屋企俾佢哋食!小朋友最钟意食儿童餐,呢个就系儿童餐C。有吞拿鱼饭团,都几大个!仲有日本番薯仔,呢只番薯仔超甜,我仔超钟意食!仲有小朋友至爱嘅蒟蒻啫喱。拣呢个儿童餐嘅原因系佢有鳗鱼卷,我仔女真系好喜欢食鳗鱼,仲有熟虾、蟹柳、粟米寿司,成个儿童餐我都觉得好正!另外我仲叫咗4款卷物,好味又抵食!左1 :鳗鱼忌廉芝士卷;左2 :吉列炸虾卷;左3 :芝士吉列炸虾卷;左4 :辣味芝士软壳蟹卷。超大粒忌廉芝士喺入面。佢其实唔系好辣,但加咗辣味真系好好食!仲加咗两件吞拿鱼蓉军舰,配埋啲葱花一齐食,老公话好好味!今次大家都食得好满足,下次带佢哋嚟堂食,应该会再开心啲!

儿童餐C

小朋友最钟意食儿童餐,呢个就系儿童餐C。

有吞拿鱼饭团,都几大个!

鳗鱼忌廉芝士卷
超大粒忌廉芝士喺入面。

辣味芝士软壳蟹卷
佢其实唔系好辣,但加咗辣味真系好好食!

仲加咗两件吞拿鱼蓉军舰,配埋啲葱花一齐食,老公话好好味!

今次大家都食得好满足,下次带佢哋嚟堂食,应该会再开心啲!
2022-06-07
外卖自取