2021-12-13 192 浏览
喺网上面见到千之味有咁多间分店 就觉得质素有一定嘅保证 要试一试🤪🤪火龙卷八件火龙卷上边嘅蟹籽有好多 但系因为我拎返屋企嘅时候摇晃得太多 所以上边啲蟹籽就跌晒落街😅😅但系都见到有好多料 😻😻而火龙卷入边包住左只炸虾 估唔到外卖到返屋企隔咗半个钟 入边只炸虾都仲好松脆 一啲都冇变到一pat嘢🥳🥳我哋叫咗一个吞拿鱼茸饭 加咗$28升级做套餐 𠮶套餐包括咗一个嘢饮同埋饺子及鸡翼各两件、沙律同螺肉 值得一赞嘅系依个吞拿鱼茸丼 啲吞拿鱼茸都几多可以每一啖饭都食到吞拿鱼茸 本身$88个饭都唔错 😍😍另外都系叫咗一个鱼生饭套餐呢个套餐好抵玩 我拣咗一个迷你火炙三文鱼鱼腩丼 佢仲有刺身配寿司拼盘五件 再包一个餐饮刺身包括咗三文鱼两件、北寄贝两件、甜虾一只同埋带子 入边个寿司拼盘有三文鱼、油金鱼、墨鱼、赤贝、赤虾寿司 你哋嘅刺身都几新鲜 食落几鲜甜👍🏻👍🏻整体啲食物都系质素唔错 CP值高💪🏻💪🏻

火龙卷八件

另外都系叫咗一个鱼生饭套餐呢个套餐好抵玩 我拣咗一个迷你火炙三文鱼鱼腩丼 佢仲有刺身寿司拼盘五件 再包一个餐饮

整体啲食物都系质素唔错 CP值高💪🏻💪🏻

• 迷你吞拿鱼蓉丼刺身寿司餐