2022-08-29
🥡外卖好地方🐼性价比高川菜🤤 ******************************✨云吞双拼 配蕃茄汤底 $45🥬韭菜豚肉云吞拼🦐鲜虾豚肉云吞,各有🔟只🍅特浓蕃茄汤底,真系好浓味,我边食云吞边饮晒个汤🤣🤣小云吞真系一口size,但每只都足料,皮滑又够薄,都系韭菜云吞最正!✨啖啖肉猪扒油葱酥热捞面 $48🥓猪扒都几大块,食得出无落松肉粉,肉质都吾会干争争🍜我拣咗粗面,个面质有点似上海面,软硬适中,捞埋葱油同埋菜脯丁,热食既捞面意想不到地好食㖞!✨麻辣鸡丝手工凉皮 $38凉皮好大片,Q弹又挂汁,最钟意捞埋上面d炸黄豆同花生一齐食🤤🌶我要左BB辣,辣度好容易接受好惹味,下次可以叫小辣试吓!🌶🌶注意⚠️每碗都配有芫荽同葱,吾要记得落单讲声啊!✨串串锅 $38有大鱼蛋、振兴牛肉丸猪肉丸、台湾肠、豆腐串、海带、萝卜、莲藕🍢我以为系八款入面拣,点知系全部都有😍个萝卜好入味好多汁,有两大块👍🏻豆腐串系风琴豆腐,好似豆卜一样咁吸汤👍🏻✨芝麻盐焗手撕鸡 $35🐓手撕鸡啖啖肉好滑,仲有好多白芝麻粒好香,底下配咗好多青瓜丝🥒✨五仁菜脯丁 $22菜脯丁实在太好食😋吾辣的都好惹味 忍不住买左樽返屋企 送粉面
✨云吞双拼 配蕃茄汤底 $45
🥬韭菜豚肉云吞拼🦐鲜虾豚肉云吞,各有🔟只
🍅特浓蕃茄汤底,真系好浓味,我边食云吞边饮晒个汤🤣🤣
✨啖啖肉猪扒油葱酥热捞面 $48
🥓猪扒都几大块,食得出无落松肉粉,肉质都吾会干争争
✨麻辣鸡丝手工凉皮 $38
注意⚠️每碗都配有芫荽同葱,吾要记得落单讲声啊!
✨串串锅 $38
✨芝麻盐焗手撕鸡 $35
✨五仁菜脯丁 $22
菜脯丁实在太好食😋吾辣的都好惹味 忍不住买左樽返屋企 送粉面食一流