餐厅: 譚仔三哥米線 (屯門時代廣場北翼)
资讯:

2022-11-10 402 浏览
真心嬲。已经几次叫外卖都比唔齐/直头错𩠌。每次叫亲都比漏肉,得菜同米线比人食,叫人点够饱?有次直头比错埋个汤底,我叫麻辣汤底点知变左番茄汤底,本人系唔食番茄,点忍?次次打亲番去都叫留低电话号码,下次黎食比番漏左既𩠌你。去过堂食,呀,佢又冇比错d𩠌㖞,但本人叫亲外卖都比错晒𩠌/汤底,点解呢下?以后都唔会再叫呢间外卖,都唔知系咪专登,博你下次会贪旧补番比你既肉而再去食。真心好差,唔系讲d呀姐态度差,反正次次打去都官腔式道歉。我唔系要道歉/优惠,只想同执外卖既人讲,唔该,check清楚先好包比人,一次错唔系问题,次次都错,真心你不如唔好做外卖呢个岗位。
真心嬲。已经几次叫外卖都比唔齐/直头错𩠌。

每次叫亲都比漏肉,得菜同米线比人食,叫人点够饱?

次次打亲番去都叫留低电话号码,下次黎食比番漏左既𩠌你。

真心好差,唔系讲d呀姐态度差,反正次次打去都官腔式道歉。

外卖送餐