今晚去朋友屋企食饭,刚好路过一间卖串烧嘅铺头,一于今晚加𩠌😋烧大茄子🍆佢嘅茄子比出面食开嘅大好多😍用上特制嘅蒜蓉去烧🧄一打开个盒果时,蒜蓉嘅香味出晒嚟,味道又有少少辣,真系必食之选👍🏻烧生蚝,少少辣好多蒜,生蚝鲜甜,仲好Juice😋烧羊架,入面烧到刚刚好,肉质好嫩滑,带有少少羊膻味,爆正👍🏻烧猪颈肉有口感,烧墨鱼咀好烟靭👍🏻烧一口牛,一入口啲牛肉汁爆晒出嚟,超级香,口感嫩滑又唔韧有惊喜💖💖💖烧鸡软骨,有口感得来咬落脆卜卜,好搅笑🤣烧牛脷,原本我唔食牛脷,见我老公食完话好好食,所以我都试咗一块,又真系好好食㖞,重牛味仲好Juice👍🏻👍🏻呢间嘅串烧超级好食😋包装非常窝心,我攞到去朋友屋企食饭都冇冻👍🏻希望大家嚟支持一下呢间小店🙏🏻

烧生蚝,少少辣好多蒜,生蚝鲜甜,仲好Juice😋

烧猪颈肉有口感,烧墨鱼咀好烟靭👍🏻

烧鸡软骨,有口感得来咬落脆卜卜,好搅笑🤣

2022-12-10
  • 烧大茄子