2017-03-29 479 浏览
家中开PARTY又点少得叫PIZZA呢... 今日去老婆外家参加小妹妹生日PARTY,虽然人唔多,不过食物方面都好丰富,蛋糕、PIZZA、寿司样样齐。附近最方便就系买PIZZA HUT外卖喇,今日买咗个套餐,再加咗D小食,份量啱啱好。3-4人大批套餐至尊松厚批:我哋一般都系食至尊,有时都会试下新嘢,不过都系Lee款最啱口味,话明系至尊,样样馅料都有D先系食得最开心,最重要有我最LIKE嘅辣肉肠,Lee间分店就焗得干咗小小, 还好松厚批小小干都可以接受, 如果薄批就太脆太浓太热气啦!香蒜肉丝意粉:外卖首选,凭经验嚟讲,无汁比有汁一定好食D,唔会因倒汗水令食物变淡,而且蒜味确实系好香。萄汁鸡焗饭:可能冻咗,汁变(杰),饭太(淋),味道唔OK,无办法啦,套餐选择太少,只好接受。辣味鸡翼拼意式迷你肠:PIZZT HUT鸡翼次次食都好食,有保证嘅,水准KEEP到;肠仔我就一般啦,味道都可以啦!蘑菇忌廉鸡汤:我最钟意饮汤,咩汤我都啱...,忌廉汤只要唔系太(杰)身就可以。蒜蓉包:一向都咁钟意食,Lee间唔(孤寒),好够蒜蓉,正!蜜糖鸡翼拼脆薯格:都系𠮶句,鸡翼水准KEEP到,第一次试蜜糖味,都唔错

3-4人大批套餐

蒜蓉包:一向都咁钟意食,Lee间唔(孤寒),好够蒜蓉,正!

蜜糖鸡翼拼脆薯格:都系𠮶句,鸡翼水准KEEP到,第一次试蜜糖味,都唔错;脆薯格(淋)咗,唔关PIZZA HUT事,外卖嘅食物,话比人听冻咗都仲脆,无人信啦!哈哈!
2017-03-21
15 分钟 (外卖自取)
庆祝纪念
生日