餐厅: 永年士多 (兆安廣場)
资讯:

话说,我同同事中午11点几落单,咁跟住预计佢12:15会到啦。点知个送达时间一拖再拖,由12:15-> 12:45->13:15,已经转左去13:45,咁我地眼见中途有车手去到,等左一阵又转左第二个车手,已经觉得奇怪,同埋lunch已经完,所以我就打去餐厅问啦。咁有个员工听,就话「餐厅收到order就会出餐,系rider未到。」系度赖啦。我就话「连第2个rider已经到左,等紧wo。」员工就话「我要check check。」咁我就留左单no.俾佢睇。跟住就精彩啦,个员工打返黎话:「个rider拎左餐啦wo。」我见到个app未转status既,咁我谂住都可能系rider未转姐,我咪同个员工讲返个status未转啦,永年个员工竟然用老板对员工既语气闹我:「都话左系车手问题,你明唔明姐?」咩事?我由11点几等到2点,要嬲都应该系我啦,点解我重要无啦啦受哩位员工既气?咩唔明?我就真系唔明点解佢地可以咁样闹返个客转头啦。一直都知佢地员工态度唔系好,不过见野食真系好味,所以成日都撑。但而家一位受害者竟然俾人咁对待,可以接受咩?人微言轻,佢100几个好评,我1只负评,做唔到啲乜,但我

我就话「连第2个rider已经到左,等紧wo。」

人微言轻,佢100几个好评,我1只负评,做唔到啲乜,但我唔打出黎过唔到自己𠮶关。

米线不如以往弹牙,煮得有啲淋,好在汤底搭救,小小辣已经够味
鱼腐好味

永久blacklist,再见永年
2021-08-30
120 分钟 (外卖送餐)