2022-01-21
继续无晚市堂食,继续外卖回家近排返尖沙咀,周围睇尖沙咀、佐敦附近有咩好食,见呢间有鹅肝汉堡,好吸引,可惜嚟到嘅时候今日咁岩卖晒,唯有下次经过再食🍔Chicken Cheese Burger💰$58+$10(egg)包系软包质地,加$10要多只煎蛋,好彩有加,好食好多,仲要系有少少流心嘅,juicy啲,加埋溶溶哋嘅芝士系好食嘅🍔Fish & Cheese💰$68鱼块厚身大件,食晒一个都饱,酱汁加埋一齐几夹,即叫即整,其实最好系堂食热辣辣,如外卖回家再加热会好啲好贴心咁有手套跟埋,咁就唔会整污糟手,方便~加💰$22升级至套餐,有🥤饮品、🥔薯格一份脆薯格,返到屋企为咗影相靓啲,先将佢放咗喺两个碟上面,2个人都好够食,由于拿到返屋企大半个钟,我就再加热返,热食都脆💰$165/2ppl🚩Burger Lab (佐敦)📍佐敦庇利金街14-20号地下3号舖
🍔Fish & Cheese💰$68
好贴心咁有手套跟埋,咁就唔会整污糟手,方便~
加💰$22升级至套餐,有🥤饮品、🥔薯格
💰$165/2ppl
🚩Burger Lab (佐敦)
📍佐敦庇利金街14-20号地下3号舖