2022-08-25
旺角全港最抵布甸包 上集讲完杨枝甘露味 今次记录剩低买咗返屋企布甸包既故事.同样每当屋企出现新嘢食Wuwu又又又第一时间冲上去闻一打开个盒悲剧发生榴梿布甸包同杨枝甘露布甸包上面d酱全部倒泻晒 卖相都几差sosad因为佢地系流质 应该无论几小心 都系会倒泻建议外卖买原味好彩买完食左一个杨枝甘露味 即刻出post 先🤣.⭐️榴梿布甸包$15 同样八折后$12表面有朱古力酱 底下有榴梿布甸浆隔咗大概一个钟先食 外层会软左掂到朱古力酱嘅地方更加软外层面包口感似bagel 就冇即食咁脆啦榴梿布甸浆口感都冇咁滑榴梿味似金枕头𠮶种甜味 甜度适中 .整体ok啦 但榴梿同朱古力唔系太夹榴梿控嘅我表示 如果食榴梿味野食 我会钟意纯榴梿多啲同埋下次 唔使买咁多个 就算外卖都要买原味.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_旺角.#红豆烘焙 (西洋菜南街) (旺角)地址:旺角西洋菜南街146号地舖.⭐️评分:味道:2.5/5 榴梿味环境:-/5服务:-/5 有个年青店员建议分开装 但因为太忙 有个熟手姐姐一野装埋一盒 结果真系悲剧发生🤣🤣抵食:5/5.#饮食 #美食 #优惠 #
同样每当屋企出现新嘢食
榴梿控嘅我表示 如果食榴梿味野食 我会钟意纯榴梿多啲
同埋下次 唔使买咁多个 就算外卖都要买原味
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#红豆烘焙 (西洋菜南街) (旺角)
地址:旺角西洋菜南街146号地舖
⭐️评分:
味道:2.5/5 榴梿味
环境:-/5
抵食:5/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃货 #食评 #增肥 #揾食 #食好西 #相机食先 #香港美食 #面包店 #法式面包 #布甸包 #旺角美食