餐厅: 意樂餐廳 (+WOO嘉湖一期)
资讯:

2023-12-17 142 浏览
呢间餐厅堂食同外卖等嘅时间长一向都知,长到等咗一个钟都仲未有外卖实在火都嚟,10:17am于网上外卖平台落单外卖自取早餐,10:30am去到未有都预咗,去买完嘢返去再睇未有,眼见后过我嘅号码已经有得拎,我嘅号码仲未有我10:45am再追个部长,佢够胆同我讲佢哋系跟餐做唔系跟号码先后次序做,咁系咩解释,再等多震开始上火,我要求揾经理,个部长话经理系后面,问我咩号码帮我再追,再等十分钟我真系无法再忍,直接去揾经理,金发经理态度极其恶劣,唔追厨房不特止仲赶我走,最后我取消订单及打去佢公司投诉,呢间嘢大家有时间先好去买外卖同堂食。
外卖自取