2024-02-03
我嚟到嗌外卖,中途吹咗好多次。佢哋都系完全系敷衍,系唔理我啦。话跟进紧啦,但系我足足等咗30分钟都未到。我净系嗌咗八只饺子。我唔知有咩咁困难系要咁耐😅。餐厅系完全唔忙碌,得几位客人嘅啫。系观察到厨房系无所事事,有人喺度拖地,做紧其他嘢,我唔系好见到成个厨房啰,但系总之我就只煎饺25到30分钟时间。多次催促亦都系态度好差。买返去食完都觉得味道唔及呢30分钟同埋咁态度差嘅服务。佢有写明话新鲜制作要10到15分钟,但系已远远超过。我相信30分钟,呢个时间都已经好长,仲要配合埋啲咁差嘅态度。仲要见到厨房系有人得闲。吃个好差嘅体验。八只煎饺带杯豆浆,$51。正常价钱但系味道话好平,竟然要遭受呢啲服务态度同埋等候时间。😅😅😅😅😅😅屋企路程大概5分钟已经到返到去啲饺子系热嘅,即系可能系我吹咗唔知几耐之后佢先开始制作。嗌嘅系京葱羊肉饺,都尚算可以有少少臊味,但系可以接受,但系完全及唔上我等待嘅时间同埋态度。