2020-09-10 763 浏览
中午放学打算买完番屋企那那声zoom,结果我等足35分钟先攞到个外卖。最过份既系迟黎落单外卖既早过我攞,走埋,仲要人地系有四个人,点解我一个人既要等咁耐仲迟过人地?点解唔都按落单先后次序整?我只系叫一𩠌,无叫野饮无叫其他野先,走餐具,唔分汤,我果份特别难整?我等左接近30分钟时问,叫收银姐姐帮我睇睇 追下,唔好意思都无声,好似我等足30分钟系应该咁,等到迟我落单既人都走埋,我真系嬲嬲地再去问,佢先系我面前追单🙂,最后外卖攞到黎比我就系一句唔好意思就打发我走。我外卖唔堂食就系因为唔得闲加疫情,你要我系门口等足你35分钟要一个外卖,重点系点解事前落单比钱时无同我讲清楚要等足半个钟以上? 好过份。
外卖自取