2010-12-23 151 浏览
呢一日, 收工之后觉得好累啦, 本来约左d朋友话去行下街睇下圣诞灯熄, 但返完工既我得返半条人命…决定返屋企归位!!所以唯自己去买个圣诞大餐比自己食啰~~去开北角, 记得有一间好好食既隐世汉堡包店~~系几好食嫁~~最尾去the big bite 到买外卖啰!!因为今日唔想食牛肉, 所以一问之下有咩简, 好似食鱼都唔错war~~就咁就简左食个fish burger 啦!!一个餐, 有杯野饮, 有一杯薯条, 仲有个炸鱼汉堡~~返到哩, 个汉堡都仲暖暖地, 唔错!!真系几好食, 成块鱼柳~~无呃人~~~杯薯条系肥薯条, 一睇就知同麦记既差好远啦!!!呢一餐超正!!^^

2010-12-22
15 分钟 (外卖自取)
庆祝纪念
圣诞节