2020-10-21
🤎今次食左《腐皮寿司系列》🍣🤎之前上网睇到其他人食三文鱼款式嘅腐皮寿司 但我个日去就冇🥺我估佢地个Menu应该定期会转 不过好彩其他款都冇令我失望🥰 btw 我有选择困难 所以我叫晒个阵嘅所有款 除咗辣猪肉腐皮寿司-▪️鳗鱼玉子丝 (𝚄𝚗𝚊𝚐𝚒 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚂𝚕𝚒𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚊𝚖𝚊𝚐𝚘𝚢𝚊𝚔𝚒) ($24)▪️甜虾蟹子(𝙰𝚖𝚊𝚎𝚋𝚒 𝚊𝚗𝚍 𝙲𝚛𝚊𝚋 𝚁𝚘𝚎)($22)▪️柚子左口鱼👑(𝙶𝚛𝚒𝚕𝚕𝚎𝚍 𝙴𝚗𝚐𝚊𝚠𝚊 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙿𝚘𝚖𝚎𝚕𝚘) ($25)▪️葱吞拿拖罗蓉(𝙼𝚒𝚗𝚌𝚎𝚍 𝚃𝚞𝚗𝚊 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚂𝚙𝚛𝚒𝚗𝚐 𝙾𝚗𝚒𝚘𝚗) ($24) 上面系吞拿鱼粒下面系拖罗蓉😙▪️黑松露带子粒(𝚂𝚌𝚊𝚕𝚕𝚘𝚙 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔 𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎) ($25)▪️蟹膏蟹柳丝(𝙲𝚛𝚊𝚋 𝙿𝚊𝚜𝚝𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝙲𝚛𝚊𝚋 𝙼𝚎𝚊𝚝)($24)▪️芝士明太子(𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙼𝚎𝚗𝚝𝚊𝚒𝚔𝚘)($22)-🤎全部都真系好足料👍🏻唔系薄薄一层 而系我谂d馅料有占咗1/3嚿寿司咁多😋✨我个人觉得mvp系**柚子左口鱼**👏🏻🥰 左口鱼充满油脂香 加埋柚子又有清新嘅感觉✨鳗鱼玉子丝都推荐喔~❗️其实真系全部都好好食 同腐皮好夹💕-总
上面系吞拿鱼粒下面系拖罗蓉😙
▪️芝士明太子(𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙼𝚎𝚗𝚝𝚊𝚒𝚔𝚘)($22)
❗️其实真系全部都好好食 同腐皮好夹💕
总括而言:寿司都算大件又抵食😙 女仔应该食4-5件就会饱 同埋佢得两三个位 我系外卖翻屋企食的 我觉得即时食会更好味