2021-09-05 1909 浏览
其实无食好耐 因为之前食唔觉特别好食/ 好抵可能以前食叉烧通 沙嗲牛𠮶啲多但有几次经过见都多人食 + 啲常餐几吸引就决定再试多次😀⚠️唔系蓝店龙邦呀 龙记喺电车路㗎小妹研究过午市嘅话1. 即场叫外卖自取有9折有常餐有汤粉面有炒粉面有烧味饭常餐跟汤跟热饮 而且唔算等好耐2. 外卖平台外卖自取就8折 但本身啲价都mark高咗而且无常餐 但有汤粉面有炒粉饭面有烧味饭不过多数无跟汤无跟嘢饮 系汤粉面餐有跟热饮3. Openrice外卖自取9折 本身价钱无咁离地但选择极少 同埋只配餐汤所以结论系即场叫又平啲又多嘢跟啲 会抵啲😉常餐 - 黑椒牛扒火腿饭 (配罗宋汤 冻柠茶) $56 🙆🏿‍♀️正价$59 + 冻饮$3 之后9折牛扒好大块 比起快餐店啲薄牛扒都厚好多口感都唔错 佢唔算多肥膏 但有根而个汁系偏辣 (可能我太废)整体几好食 有汤有茶都算几抵常餐 - 脆皮乳猪五宝饭 (配罗宋汤 冻柠茶) $61 🙆🏿‍♀️正价$65 + 冻饮$3 之后9折而我用openrice pay比钱 当时有$30 coupon埋单$31 超抵🤭一打开盒 哗…. 超丰富有乳猪叉烧油鸡红肠咸蛋加两条菜除咗咸蛋系半只外 其他每
其实无食好耐 因为之前食唔觉特别好食/ 好抵

所以结论系即场叫又平啲又多嘢跟啲 会抵啲😉

正价$59 + 冻饮$3 之后9折
牛扒好大块 比起快餐店啲薄牛扒都厚好多
口感都唔错 佢唔算多肥膏 但有根
而个汁系偏辣 (可能我太废)
整体几好食 有汤有茶都算几抵

脆皮乳猪五宝饭 (配罗宋汤 冻柠茶)
正价$65 + 冻饮$3 之后9折

❎加一服务费
外卖自取
午餐
黑椒牛扒火腿饭 (配罗宋汤 冻柠茶)
脆皮乳猪五宝饭 (配罗宋汤 冻柠茶)