2023-02-16 325 浏览
今日见可以喺app外卖自取,就谂住试吓。平时太多人排长龙,都无入去食过。我叫咗两样嘢,一碗面同一份醉鸡,拎走𠮶阵见到个袋入面有一碗同一盒,于是就拎走。返到屋企,拆开先发觉𠮶盒嘢原来系猪软骨嚟,冇咗盒醉鸡(醉鸡贵过碗面少少)。再望吓张电脑飞,净系打咗猪软骨刀削面,下面就被搣走咗。已经唔系人手,用app落单啦㖞,张单唔系直接print出嚟嘅咩?同埋叫得𠮶两样嘢,都可以Miss咗一样?即系得50%准确。我好彩,住得近,麻烦极都可以落多去一转,住得远会忟爆。繁忙时间人太多,做唔切,不如考虑暂时Off左个外卖自取Mode,唔好接单。要求落单正确应该都系好基本挂,咁都达唔到,真系好难介绍呢间食店俾朋友。唔care任何服务质素嘅人除外。
外卖自取